HAKUILMOITUS: Yksikönpäällikkö

sähköverkko

HAKUILMOITUS: Yksikönpäällikkö

Uudenmaan Verkonrakennus Oy – Nylands Nätbyggnad Ab on sähköverkkojen rakentamiseen erikoistunut urakointiyhtiö, joka palvelee energiayhtiöitä, kaupunkeja, kuntia ja pienasiakkaita kattavasti kaikissa sähkötöissä. Yhtiö on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, kun Porvoon Energia Oy ja Keravan Energia Oy yhdistivät voimansa. Tuloksena syntyi uusi yhtiö, jonka tekeminen on entistä tehokkaampaa ja kilpailukykyisempää sekä taustalla on yli sadan vuoden kokemukseen, tietoon ja taitoon perustuva vahva osaaminen. Uudenmaan Verkonrakennuksessa on koko ajan tekemisen meininki: korjataan, ylläpidetään, rakennetaan ja toteutetaan.

Toimintaympäristössämme tapahtuvan kehittymisen myötä haemme nyt Yksikönpäällikköä vetämään meidän teollisuuspalveluamme.

Vihreä siirtymä muokkaa teollisuuden tarpeita kehittää sähköverkkoja. Etsimme nyt joukkoomme kokenutta sähköalan ammattilaista, joka ottaa vastuulleen teollisuusyksikön perustamisen sekä siihen liittyvän myyntityön yhteistyössä alueellisten vetäjien kanssa.

Odotamme

    • oma-aloitteista asennetta sekä nälkää perustaa uusi liiketoimintayksikkö
    • sopivaa korkeakoulututkintoa
    • usean vuoden työkokemusta alalta
    • hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä viestiä sujuvasti eri sidosryhmien kanssa
    • myyntityön kehittämiskyky
    • suomen kielen osaamisen lisäksi hyvä englannin sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen sekä työsuhde-etuudet ovat monipuoliset. Tule mukaan kasvavaan organisaatioomme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.4.2024 mennessä sähköpostilla Mikolle. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaan, kun niitä tulee.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Korhonen, puh. 0407264953, sähköposti mikko.korhonen@uvr.fi