Mikko Korhonen Uudenmaan Verkonrakennus Oy:n toimitusjohtajaksi

Uudenmaan verkonrakennus -logo

Mikko Korhonen Uudenmaan Verkonrakennus Oy:n toimitusjohtajaksi

Uudenmaan Verkonrakennus Oy:n (UVR) uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mikko Korhonen. Hän aloittaa tehtävässä maaliskuun alussa. Korhonen siirtyy tehtävään Omexomin jakeluverkkopalveluiden yksikönpäällikön paikalta. Korhonen on työskennellyt Omexomilla vuodesta 2017 asti ja hänellä on aiempaa työhistoriaa myös Helen Sähköverkko Oy:n ja Eltel Networksin palveluksesta.

”Mikolla on vankka alan kokemus ja erinomaiset näytöt tuloksellisesta ja ihmisläheisestä johtamisesta”, sanoo UVR:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehto. ”On hienoa, että saamme Mikon johtamaan ja kehittämään UVR:ää entistä menestyksekkäämmäksi urakointiyhtiöksi tulevaisuudessa.”

”On suuri kunnia päästä mukaan toimitusjohtajan roolissa kehittämään UVR:ää kohti tulevaisuutta” sanoo Mikko Korhonen. ”Yhteistyö on avain siihen, kun lähdetään rakentamaan menestystarinoita”

”Haluan kiittää talousjohtajaa Heikki Tuovista, joka on vt. toimitusjohtajana menestyksekkäästi johtanut UVR:ää viime kuukausien ajan edellisen toimitusjohtajan lopetettua”, sanoo Jussi Lehto.